Hart op de Tong met Spinvis

Op 19 november geeft lied- en tekstkunstenaar Spinvis een uniek kijkje in zijn ziel tijdens het muziekevenement Hart op de Tong. De artiest speelt met andere muzikanten in de Amsterdamse Keizersgrachtkerk verschillende nummers uit zijn inmiddels uitbundige oeuvre en deelt daarbij zijn persoonlijke inspiratiebronnen met het publiek.

Gastspreker Tom de Haan (theoloog) zal Spinvis alias Erik de Jong uitdagen het achterste van zijn tong te laten zien, maar ook het publiek krijgt de kans om vragen te stellen.

Als er een artiest in Nederland is die met zijn liedjes de hersens prikkelt, is het wel Spinvis. Op onnavolgbare wijze brengt de singer-sample-songwriter met poëtische teksten en bijzondere instrumenten zijn publiek in vervoering. Voor zijn muziek- en theaterprojecten won hij talloze prijzen en zijn live shows maken grote indruk.

Hart op de Tong heeft als doel een originele en aantrekkelijke mix te bewerkstelligen van muziekbeleving en zingeving. Ook op voorgaande avonden wist de organisatie met rapper Typhoon, soulzangeres Giovanca en singer-songwriter Tim Akkerman topmuzikanten te programmeren. Bij Hart op de Tong staan de songteksten en de emotie achter de nummers centraal: Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken?

Hart op de Tong, 19 november, Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566 Amsterdam. Deur open vanaf 20.00 uur, na afloop is er bij een drankje gelegenheid om met elkaar en de artiest na te praten. Toegang € 10,- (voorverkoop € 7,50). En zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Meer informatie op: www.hartopdetong.com of via de Facebook-fanpagina facebook.com/hartopdetong. Organisatie: Joachim Vreeman en Guido Attema.

Bron: IKON/PKA

Hart op de Tong
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *