Hart op de Tong met Kris Berry & Perquisite

Het beste van twee werelden staat maandag 20 januari 2014 op het podium van Hart op de Tong: Kris Berry & Perquisite. De topproducer en de zangeres met de fluwelen stem hebben samen een gouden plaat afgeleverd die je meeneemt naar een betoverende wereld. In de sfeervolle houten Keizersgrachtkerk in Amsterdam zullen ze tijdens een intieme, akoestische avond jou deelgenoot maken van hun universum.

Hart op de Tong – waarvan Zinweb partner is – biedt inspirerende muziekavonden waarin de songteksten van een populaire artiest of band centraal staan. Het evenement is een initiatief van de Keizersgrachtkerk en is gericht op mensen met allerlei verschillende achtergronden: religieus, spiritueel of seculier. Doel is een originele en aantrekkelijke mix van muziekbeleving en zingeving te bieden. In eerdere edities waren onder anderen te zien: Typhoon, Tim Akkerman, Spinvis, Handsome Poets, Fit, Eefje de Visser en Wende Snijders.

Meer informatie kun je vinden op de website van Hart op de Tong. Daar kun je ook kaartjes bestellen voor de avond. Wees er snel bij, voorgaande edities waren rap uitverkocht.

Foto: YouTube

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *