Hart op de Tong: Handsome Poets stellen zich voor

De Handsome Poets trakteren je maandag 18 maart op een bijzondere akoestische versie van hun aanstekelijke pop tijdens het muziekevenement Hart op de Tong. In de huiskamersfeer van de Keizersgrachtkerk brengen de knappe mannen je dichterbij hun belevingswereld dan ooit tevoren. In deze video stellen twee van de vier Poets zich voor, en maken tegelijk reclame voor de mooie akoestiek van de kerk:


See video

Zinweb is sinds kort partner van Hart op de Tong (HODT). Het initiatief heeft als doel een originele en aantrekkelijke mix te bewerkstelligen van muziekbeleving en zingeving. Tijdens het eerste seizoen wisten Typhoon, Giovanca, Tim Akkerman en Spinvis de bezoekers in vervoering te brengen door ze mee terug te nemen naar hun roots en inspiratiebronnen. 3voor12 noemde de sfeer “spannend en ontwapenend”. Tijdens HODT staan de songteksten en juist ook de emotie achter de nummers centraal: Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken?

Sinds ze de openingstune van de laatste Olympische Spelen verzorgden, kent heel Nederland de vrolijke en opzwepende muziek van Handsome Poets. Via hun nummers willen ze hun positiviteit door laten stralen naar de wereld. Tijdens Hart op de Tong komt het publiek erachter hoe de Handsome Poets zich laten inspireren. Voor een extra stuk verdieping zal gastspreker Rikko Voorberg via een korte dialoog nader ingaan op de songteksten. Ook het publiek krijgt hierbij kans om vragen te stellen. Om de grens tussen klassiek en modern op te zoeken, zal verder een van de nummers van de poëten met het orgel als begeleidend instrument gespeeld worden.

Hart op de Tong vindt plaats in de Keizersgrachtkerk. Ontworpen door dezelfde architect als Paradiso, is de kerk net als de poptempel befaamd om de uitstekende akoestiek. Gelegen in het centrum van Amsterdam, is de kerk ook gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers. De toegang bedraagt 7,50 in de voorverkoop (10 euro aan de deur). De deuren gaan vanaf 20:00 open en na afloop is er bij een drankje de gelegenheid voor het publiek om met elkaar én met de artiest na te praten.

Hart op de Tong wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de Keizersgrachtkerk, IKON, Zinweb en 3voor12. Meer informatie is te vinden op: www.hartopdetong.com of via onze Facebook fanpaginawww.facebook.com/hartopdetong

De voorverkoop is geopend. Meer info. Prijs voorverkoop: €7,50. Prijs deur: 10 euro. Deuren open: 20 uur. Start concert: 20.30 uur.

Hart op de Tong
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *