Happinez komt met allereerste festival

Deze nazomer organiseert mindstyle magazine Happinez op 15 en 16 september haar eerste festival. Op het sfeervolle eiland Fort Voordorp bij Groenekan komen alle elementen van het succesvolle tijdschrift tot leven.

Met een groot en afwisselend aanbod van lezingen, workshops, meditatiesessies, yogalessen en tal van kraampjes en activiteiten ervaren bezoekers van het festival alles waar ze in Happinez over lezen. Ruim 30 bekende sprekers uit binnen- en buitenland maken hun opwachting, onder wie Tara Stiles (de yogalerares van Deepak Chopra), schrijver en kabbalist Geert Kimpen, mindfulness-trainer Andy Puddicombe en Happinez columnist/schrijfster Susan Smit. Aan het einde van de dag gaat de bezoeker geïnspireerd, geamuseerd en verrijkt naar huis.

Marije de Jong, hoofdredacteur van Happinez over het festival: “Happinez is al een feest om te maken en het is helemaal leuk om dat nu ook samen met onze lezers te kunnen vieren. Het festival is dé plek om Happinez met al je zintuigen te ervaren en andere lezers te ontmoeten. Ik verheug me er zeer op.”

Kaarten voor het Happinez Festival zijn te koop via de website van Happinez. Ook het volledige programma is hier te bekijken. http://www.happinez.nl/festival.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *