Handsome Poets over muziek en hoop

In maart trakteerden de Handsome Poets bezoekers van het muziekevenement Hart op de Tong op een akoestische versie van hun aanstekelijke pop. De sfeervolle Keizersgrachtkerk in Amsterdam leende zich daar uitstekend voor. Halverwege het concert interviewde gastspreker Rikko Voorberg de bandleden. Het nummer Alright is hun grote gospelknipoog naar het kerkelijk verleden van enkele bandleden. Inmiddels willen ze liever hoop uitstralen op een niet-religieuze wijze.


See video

Zinweb is partner van Hart op de Tong (HODT). Het initiatief heeft als doel een originele en aantrekkelijke mix te bewerkstelligen van muziekbeleving en zingeving. Tijdens het eerste seizoen wisten Typhoon, Giovanca, Tim Akkerman en Spinvis de bezoekers in vervoering te brengen door ze mee terug te nemen naar hun roots en inspiratiebronnen. 3voor12 noemde de sfeer “spannend en ontwapenend”. Tijdens HODT staan de songteksten en juist ook de emotie achter de nummers centraal: Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken?

Sinds ze de openingstune van de laatste Olympische Spelen verzorgden, kent heel Nederland de vrolijke en opzwepende muziek van Handsome Poets. Via hun nummers willen ze hun positiviteit door laten stralen naar de wereld. 

Bezoek ook een avond van Hart op de Tong! Kijk op de website voor aankomende optredens. Die zullen ook worden aangekondigd op Zinweb.

Hart op de Tong
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *