Handboek voor talent

Een origineel (kerst)geschenk dat er toe doetVoor de medewerkers in je organisatie of als bijzonder relatiegeschenk.

Een toegankelijk cadeauboek van Jan de Dreu en Kees Gabriels voor iedereen die de talenten in zijn organisatie wil laten groeien. 
Ieder mens heeft een uniek talent. Je unieke talent, in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde, die aanzet tot creatief denken en voldoening in je werk. 
Dit vrolijk geïllustreerde boek over de kracht van talent moedigt de lezer aan zijn of haar unieke talent met plezier in te zetten.

Voor wie is het Handboek voor Talent?
In feite voor iedereen die werkt. In deze tijd staan organisaties voor de uitdaging om nieuwe perspectieven te creëren en het talent van hun mensen te ontwikkelen. Want in hun talent geven mensen het beste van zichzelf. Dat is vitaal voor de mens zelf en het is goed voor het bedrijf.  Met het Handboek voor Talent geef je een blijk van waardering en talent stimulans als cadeau!

Waar is het Handboek voor Talent te bestellen?
Per januari 2013 is het boek te bestellen via het Centraal Boekhuis. Vanaf heden is het voor bedrijven direct te bestellen via www.handboekvoortalent.nl.
De prijs per exemplaar bedraagt  14,95 (incl. 6% BTW), excl. verzendkosten. Voor grote aantallen gelden aantrekkelijke voorwaarden.

Meer weten?
Heeft u vragen en/of opmerkingen over het boek? Neem dan contact op met uitgever Caroline van der Post:  caroline.vanderpost@detalentmanagers.nl of 06 417 86 046.


Caroline van der Post
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *