Geweldloze Communicatie Festival

Voor wie z’n hart wil voeden, is er voor de vierde keer het landelijke Geweldloze Communicatie Festival van 10 t/m 12 februari 2012 in Centrum Djoj Rotterdam. Gedurende drie dagen zijn er zo’n 40 workshops van 25 (internationale) trainers, inspirerende praktijkverhalen, festivalactiviteiten en een boekenmarkt.

Het begint op vrijdag met een inspiratiedag ‘Levenverrijkend Onderwijs’ voor professionals in het onderwijs (PO, VO, ROC’s en Hogescholen). Met (interactieve) lezingen over:

  • een succesvolle Zweedse school gebaseerd op Geweldloze Communicatie
  • hoe je kunt communiceren met jongeren
  • welke stappen je kunt maken om de leraar van je dromen te worden
  • hoe je Levenverrijkend Onderwijs kunt toepassen in de praktijk.

En met 8 verschillende introductie- en verdiepingsworkshop en een afsluitende netwerkborrel.

De zaterdag is voor iedereen die wil kennis maken met Geweldloze Communicatie, z’n kennis wil opfrissen of met een specifiek onderdeel aan de slag wil.

Het Geweldloze Communicatie Festival is een initiatief van Martin van der Meulen, internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie en eigenaar van Ai-opener (www.ai-opener.nl). Hij organiseert dit nu voor de tweede keer in samenwerking met een aantal trainers van de GC Kring, voor trainingen gebaseerd op Geweldloze Communicatie (www.geweldlozecommunicatie.org).

Zie voor meer informatie, opgave en kosten de website www.geweldlozecommunicatie.nl

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *