Genomineerden Albert Schweitzer prijs 2011

De Albert Schweitzer Prijs is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds en wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt.

De jury van de Albert Schweitzer Prijs 2011 heeft drie genomineerden bekend gemaakt. Dit zijn Anneloes Versteeg en Sulaikah Theis uit Amersfoort met een therapeutisch prentenboek in Uganda; Jan Dros uit Donkerbroek en Rymkje van der Meer uit Jubbega met matrashoezen voor gezondheidscentra in Rwanda; en Timo Verheggen uit Voorschoten met de Mpower Foundation in Zuid Sudan. Zij maken met hun project nog steeds kans op de startsubsidie van 5.000 euro.

De uitreiking vindt plaats op donderdag 1 december 2011, van 16.15 uur tot 19.00 uur in het Landelijke Dienstencentrum in Utrecht. Prof. Dr. A.A.W. Peters, dit jaar gastjurylid, reikt de prijs uit aan het winnende initiatief. We sluiten de feestelijke gebeurtenis af met een borrel. 

Wilt u bij de uitreiking aanwezig zijn? Bekijk dan hier de uitnodiging en retourneer de antwoordstrook vóór 21 november aan info@nasf.nl.  

Bekijk ook het voorlopig programma van de Albert Schweitzer Prijs 2011 uitreiking.

(bron)

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *