Geloofsoverdracht: hoe doe je dat?

Al enkele jaren wordt er in het voorjaar een dag georganiseerd om (vrijzinnige) ouders en hun kinderen elkaar te laten ontmoeten om zo geïnspireerd te worden en na te denken over hun eigen keuzes met betrekking tot geloofsopvoeding.

Voor de ouders zal Nico ter Linden spreken over de vraag hoe we Bijbelverhalen kunnen “vertalen” voor kinderen. De kinderen hebben een eigen programma rondom het verhaal van Jona, dat uitmondt in een presentatie aan de ouders bij de afsluiting van de dag.

Naast ouders en kinderen zijn ook de begeleiders van kinderdiensten en andere belangstellenden van harte welkom!

Waar: Foreestenhuis, Hoorn
Wanneer: zondag 1 juni 2014 vanaf 11.30 tot 16.00 uur (afsluitende borrel tot 17.00 uur).
Kinderopvang: voor de kinderen tot 4 jaar is er aparte opvang
Kosten: ouder € 15, kind € 5 (kinderen tot 4 jaar gratis), maximaal € 20 per gezin (incl. lunch en borrel)
Organisatie: Japke van Malde (remonstrants jongerenwerk) en Joke van der Heide (doopsgezind jongerenwerk) in samenspraak met Bert Dicou (predikant Hoorn, Wormerveer, Beemster-Oosthuizen en Middelie)

Informatie en opgave: jonge.remonstranten@remonstranten.org

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *