Geef de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB een nieuwe naam!

De NPB vitaliseert

Vele afdelingen hebben in het kader van de vitalisering van het plaatselijke werk een nieuwe naam gezocht en gevonden. Denk bijvoorbeeld aan de Engel van de afdeling Huizen, aan de Rijnkapel van de afdeling Amerongen en aan de Rembrandtkapel van de afdeling Soest.
De landelijke vereniging merkt steeds meer dat de huidige naam Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB de lading van onze vereniging niet dekt. De naam is te lang, men weet niet waar de letters NPB meer voor staan en zo kunnen we nog meer voorbeelden bedenken.
De vraag aan u, is dan ook: suggereer een nieuwe naam. Een naam, die kort en krachtig de inhoud weergeeft en waarmee de toekomst en de vitalisering mee vorm kunnen worden gegeven.
Tot en met 15 augustus 2007 zien wij graag uw ideeën tegemoet. Dat kan per post (Thorbeckegracht 11, 8011 VL Zwolle) of per e-mail bureau@vrijzinnigen.nl.
Uit de inzendingen zal een top drie worden samengesteld door een brainstormwerkgroep.
De top drie van de namen zal op 6 september worden gepresenteerd op een avond waarop u allen welkom bent. Het landelijk bestuur houdt dan een opiniepeiling om uw voorkeur te horen.
U krijgt via de mailing, de Nieuwsbrief en de website verdere informatie. De avond vindt plaats in het Walkartcentrum van de afdeling Zeist en begint om 20.00 uur. De koffie/thee staat klaar vanaf 19.30 uur. Noteert u vast 6 september in uw agenda!

Landelijke activiteiten najaar 2007
Het landelijk bestuur is alweer volop bezig om het volgende seizoen de landelijke activiteiten te plannen. In uw agenda kunt u alvast noteren:
* 6 / 9 Brainstormen over de nieuwe naam Zeist 20.00 uur
* 13/ 9 Regionale bijeenkomst westen Brielle e.o. 20.00 uur
* 22/ 9 Kadertraining Jeugdwerk Utrecht 11.00 uur
* 24/ 9 Regionale bijeenkomst Bilthoven e.o. 20.00 uur
* 26/ 9 Regionale bijeenkomst Zwolle 14.00 uur
* 20/10 Voorzitters en penningmeestersoverleg en
kadertraining participatiemodellen Zwolle 10.30 uur
* 24/11 Algemene Vergadering Bennekom 10.30 uur
Plaatselijke activiteiten 2007/2008
In de mailing van april hebben we de afdelingen opgeroepen hun activiteiten voor het nieuwe seizoen door te geven aan bureau@vrijzinnigen.nl. Wij willen graag in september een boekje uitgeven waarin een overzicht staat van activiteiten in de afdelingen. In deze publicatie kan iedereen in één klap zien hoe de NPB plaatselijk vitaliseert en inspireert.
Graag roepen wij dan u dan ook op om uw activiteiten zo spoedig mogelijk door te geven.

bron: Nieuwsbrief van de NPB

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *