Flexibele geesten

Kom naar de Tweede Pinksterdag Happening in De Nieuwe Liefde te Amsterdam en laat je inspireren. Het centrum “zet de spirituele vensters open” zodat bezoekers zich kunnen laten uitdagen door de ontmoeting met andere ‘religieuze geesten’ en laven aan de wijsheden uit verschillende levensbeschouwelijke tradities.

Er zijn filmpjes, ‘heilige’ teksten, gesprekken, muziek, dans, rituelen en natuurlijk interactie met het publiek onder leiding van IKON presentator Annemiek Schrijver. Ook wordt het boek Flexibel geloven – Zingeving voorbij de grenzen van religies van Manuela Kalsky en Frieda Pruim gepresenteerd. Cabaretière en actrice Jetty Mathurin neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Gastoptreden van Shura Lipovsky, een van de grote namen in de joodse muziek en zangeres van het Jiddische lied. Koran-recitatie: Samir Alouad M’ Hand.

Annemiek Schrijver gaat in gesprek over begeesterende teksten en rituelen met gasten & zaal, o.a.:

  • Tanja Jadnanansing (hindoeïsme)
  • André van der Braak (boeddhisme)
  • Nora Asrami (islam)
  • Timo Bravo Rebolledo (Keltische spiritualiteit)
  • Inger van Nes (christendom)

Zang: Shura Lipovsky (jodendom)

Meer informatie en kaartjes.

Foto: Nick Perla/Flickr

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *