Filosofie Oost – West

Wat kunnen we leren over de ‘theorie en praktijk’ van ons begrip van dat deel van de wereld dat het “Oosten’’ werd genoemd? Op 14 juni draait het om het aftasten van de grezen van theorie en praktijk, op het symposium “Rethinking Theory and Practice through East-West Dialoge” op de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Deze middag draait om het aftasten van de grezen van theorie en praktijk. Wat kunnen we leren over de ‘theorie en praktijk’ van ons begrip van dat deel van de wereld dat het “Oosten’’ werd genoemd?Een antropoloog, filosoof, een kunstkenner en twee performance artists zullen deze vraag onderzoeken. Hun doel is reflectie, verheldering, inspiratie en tegenwoordigheid van geest.

Het symposium wordt georganiseerd door ACCORD in samenwerking met Stichting Filosofie Oost-West, Stichting Performance, VISOR en de Dialoog Academie.

Meer informatie en aanmelden
In de symposium flyer staat meer over het programma, de sprekers en deelname. 
Aanmelden kan tot 10 juni bij accordamsterdam@gmail.com. Voor deelname wordt een bijdrage van 12 euro verwacht te voldoen bij aanvang van het symposium.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *