Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trouw zijn aan jezelf

17 november 2016 @ 20:00

- €10

Op donderdag 17 november 2016 organiseert De Woudkapel een interactieve avond over Trouw zijn aan jezelf; over momenten van innerlijke tweestrijd.

Iedereen loopt er in verschillende levensfasen tegen aan: hoe blijf je dicht bij jezelf, wanneer laat je je wellicht toch meeslepen door je omgeving? Waarom is trouw zijn aan jezelf zo belangrijk? Wat brengt het je en waar ligt de grens tussen oorspronkelijk en star?

Maria van den Boer en Pieter Lootsma gaan met de deelnemers van deze avond in gesprek over onze gevoelens als we ons geconfronteerd zien met momenten van tweestrijd. Wat zijn onze diepere motieven? Over onmacht, angst, vertrouwen, omgaan met wat ons overkomt. Wat bepaalt de keuze? Kunnen we altijd trouw zijn aan onszelf? Een oeroud menselijk thema, nog onverminderd actueel en passend in het Woudkapel thema van dit najaar: levensfasen en persoonlijke groei.

Maria van den Boer is medisch socioloog en is gespecialiseerd in Afrikaanse filosofie. Zij heeft in eerdere jaren verschillende gespreksgroepen georganiseerd binnen De Woudkapel. Pieter Lootsma is voorganger in De Woudkapel. Toegang: € 5 voor leden en vrienden, € 10 voor anderen, inclusief consumptie.

Gegevens

Datum:
17 november 2016
Tijd:
20:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

De Woudkapel
Website:
http://www.woudkapel.nl/

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven, 3723 JG Nederland
+ Google Maps