EkoTown – Biologisch Lifestylefestival

Een festival waar niet alleen muziek of theater de overhand heeft, maar waar het gaat om duurzaam leven: EkoTown. Op 21 en 22 juni zal dit festival in het Amsterdamse Bos plaatsvinden, waar het zal draaien om een gezonde biologische lifestyle, lekker biologisch eten en goede muziek. 

In het pop-up dorp vind je volgende week verschillende ‘plaza’s’. Je kunt als bezoeker onbeperkt meedoen aan alle activiteiten, zoals yoga- en bootcamplessen, debatten, lezingen over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten in SprekersPlaza.

In ProefPlaza ontmoet je de mensen achter de producten en ontdek je nieuwe heerlijke gerechten. Geniet samen van de unplugged optredens in MuziekPlaza. Hier staan zowel singer songwriters als gevestigde namen, zoals: Jett Rebel, Tangarine en Stevie Ann

Tijd en plaats

EkoTown 2014 vindt plaats op het Arena terrein in het Amsterdamse Bos, op beide dagen van 11.00 uur tot 21.00 uur. Tickets: €29,50,- per dag. 

Klik hier voor meer info. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *