Eigentijdse boeddhistische muziek

De internationaal bekende muzikante en humanitaire Ani Choying Drolma toert door Europa. Ze zal haar bijzondere interpretaties van boeddhistische liederen voor het eerst in Nederland uitvoeren. Dit inspirerende en ontroerende concert vindt 17 november plaats op een bijzondere locatie: De Duif in Amsterdam.

Ani Choying Drolma is een Tibetaans boeddhistische non uit Nepal, die de wereld over reist om haar melodieuze gezangen en moderne spirituele songs uit te voeren. Zij produceert de bestverkochte albums van Tibet. Ani is de oprichtster van de Stichting Welzijn van Nepalese Nonnen en was in 2012 N-Peace Ambassador. Zij gebruikt haar prachtige stem om haar talrijke humanitaire projecten te financiëren. Haar huidige concertenreeks is getiteld Inner Peace Tour 2013. Zie ook www.choying.com en Wikipedia.

Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers van NGO nilam, een liefdadigheidsorganisatie. Deze stichting ondersteunt lokale mensen uit de Himalaya in hun ambities om hun dromen te realiseren. Meer informatie is te vinden op www.nilam.de. Alle opbrengsten van het concert gaan voor 100% naar de projecten van Ani en nilam.

Meer informatie over het concert en de ticketverkoop is hier te vinden.

Foto: Gerald Stiehler/Wikimedia Commons


Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *