Eerste Zinweb Café in maart

Neem interviews, lezingen en presentaties op het gebied van zingeving. Doe daarbij een flinke dosis literatuur en kunst. Voeg als afsluiter een gezellige borrel toe. Dan heb je de formule van Zinweb Café!
Dit tweemaandelijkse evenement, dat plaatsvindt in de sfeervolle Boekhandel Kirchner in Amsterdam, gaat 20 maart van start.

Zinweb, online trefpunt voor zingeving en inspiratie, presenteert Zinweb Café, een terugkerende avond waarop bezoekers, auteurs en partners van het online platform elkaar ‘in real life’ kunnen ontmoeten. Er zijn interessante interviews, columns en korte lezingen door gastsprekers of Zinprofs – zingevingprofessionals ‘uit eigen stal’. De locatie is de knusse Boekhandel Kirchner aan de Leliegracht 36 in Amsterdam (zie foto), een winkel die zich specialiseert in onder andere religie en filosofie.

De startbijeenkomst is op woensdag 20 maart van 18.00 tot 20.00 uur. Wie wil kan na afloop, in het nabijgelegen gezellige Café P96 (Prinsengracht 96), nog wat drinken.

Omdat er in de boekhandel plaats is voor maximaal 30 personen is het nodig om tijdig te reserveren. Dat kan tot 18 maart via info@boekhandelkirchner.nl. Een toegangskaartje kost 10 euro, inclusief twee consumpties en hapjes (betalen aan de kassa).*

Het programma van 20 maart, met links naar meer informatie:
Welkom
Poëzie door Akke Brouwer
Gastheer Frederik Lobbrecht van Boekhandel Kirchner
Interview met Mirjam Windrich door Harmen Brethouwer. Het onderwerp: Mindful Analysis. 
Interview met Richard Kwakernaak door Harmen Brethouwer over “Kalmte & Compassie”. 
Aankondigingen van activiteiten door bezoekers
Borrel

Muzikale omlijsting: Piet Kolderman (viool) 

Tip: Noteer alvast ook de volgende Zinweb Cafés: 22 mei, 24 juli en 18 september!

*  N.b. Als ruim tevoren blijkt dat er grote belangstelling voor een bijeenkomst bestaat, zal deze na ontvangst met drankje in de boekhandel gehouden worden in Café P 96, Prinsengracht 96. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *