Een goed 2014!

Heb je ‘m al gezien, onze Zinweb adventskalender? Elke dag een bijzondere tekst, een inspirerende column of een vraag om over door te denken. Vergezeld van mooie beelden vormt de kalender zo een inspirerende aanloop naar Kerst en het nieuwe jaar!

Op deze adventskalender zijn de afgelopen tijd al 8 van de 10 kaarten uit de serie “10 woorden voor het goede leven” voorbij gekomen. Deze hertaling van de 10 geboden is een inspirerende filosofische zoektocht naar de actuele betekenis van eeuwenoude leefregels. Wat hebben deze woorden ons nu nog te zeggen? Op de achterkant van de kaarten staat een korte toelichting op de kunstwerken en het hertaalde woord.

Wie in jouw familie of vriendenkring wens jij een betekenisvol 2014 toe? Mail jouw wens voor die persoon (incl. zijn/haar adres) naar welkom@academievoorlevenskunst.nl en wij zorgen voor verzending van een setje van deze prachtige kaarten naar die persoon.

Voor de eerste 25 inzendingen verzorgen wij deze actie gratis. Dit is een cadeau van Zinweb en La Scuola | academie voor levenskunst. Meer informatie over de woorden en de speciaal daarvoor ontwikkelde kunstkaarten vind je op www.academievoorlevenskunst.nl (Producten).  De kaarten zijn ook te bestellen via de website. Een setje kost dan 10 euro, inclusief verzendkosten.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *