Een altaar op maat (7)

Net terug van het tweede deel van mijn vakantie. Op één van de waddeneilanden kocht ik dit kleine beeldje van de heilige Anthonius. Hij heeft aan de voor- en achterkant een gezicht, waardoor hij alles kan zien en alles kan vinden. In de verpakking is het net een klein altaartje. 

Het past bij mijn situatie nu, waarin ik aan het verhuizen ben. Spullen zitten in dozen, een deel van de spullen is nog in het ‘oude’ huis en een deel in het ‘nieuwe’. De weggetjes door het nieuwe huis zijn nog niet ingesleten en veel spullen hebben nog geen plek ‘gevonden’. Dat komt vanzelf.

De heilige Anthonius staat voor mij symbool voor dit proces van het vinden van een plek en het vinden van de liefde. Ik zal een mooi plekje voor hem zoeken in het nieuwe huis.

Elisabeth Koops
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *