Een altaar op maat (13) Derde advent

Kerstmis komt steeds dichterbij. In steeds meer huizen staat een kerstboom en in de winkels kun je een grote verscheidenheid aan kerststalletjes vinden. 

Ik ontdekte onlangs een boek: ‘Art of the creche. Nativities from around the world’ met daarin een grote fotocollectie van zeer uiteenlopende kerststalletjes. Daardoor geïnspireerd heb ik op derde advent een papieren uitklapbaar kerststalletje neergezet (ook te gebruiken als ansichtkaart) met drie kleine lichtjes. Op de achtergrond staat mijn adventskalender. Iedere dag mag ik een vakje openmaken. Achter het vakje zit een plaatje. Het ziet er allemaal suikerzoet uit. En zo hoort het ook een beetje met Kerst, vind ik….

Elisabeth Koops
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *