Drie wijzen over ons klimaat

Reflectie kan betekenen dat je terugkijkt op wat er de afgelopen tijd, het afgelopen jaar is gebeurd. Belangrijk om te leren van wat er is gebeurd, en welke dingen je wil behouden. Maar reflectie is ook het kijken naar de toekomst.

Duurzaam poëtische avond

Vandaar dat we op Zinweb u graag wijzen op deze bijeenkomst op 6 januari in Amsterdam. Een goed begin van het jaar, waar wetenschappelijke, religieuze én poëtische perspectieven gekeken wordt naar het onderwerp klimaatverandering.

Drie wijzen.

Informatie over de avond

Het lijkt dat de lang aangekondigde klimaatverandering definitief heeft ingezet. Temperaturen hebben het afgelopen jaar alle records gebroken. Wat zijn de oorzaken? wat de gevolgen? en wat de rol van de mens? 

Waaruit put je hoop? wat vrees je ze? welk perspectief kies je? en wat kun je doen? 

Een sprankelende avond in een slow theater.

Meer informatie: www.duurzaamdichten.nl

Afbeelding: luciolia via Compfight cc.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *