Doperscafé in concert

In een muzikale aflevering van het Doperscafé Amsterdam, op dinsdag 19 november, neemt musicologe Sabine Lichtenstein u mee langs religieuze vraagstukken in de negentiende-eeuwse muziek, van Brahms tot Mendelssohn. Een vocaal ensemble illustreert het mysterieuze thema waarom de avond draait: wie herkent dit het eerst?

Aanvang 20:15 uur, toegang gratis.

Het Doperscafé is een initiatief van de DoopsgezindeGemeente Amsterdam (DGA). De bijeenkomsten van het Doperscafé zijn gewijd aan thema’s op het raakvlak van geloof en samenleving. Elke laatste dinsdag van de maand Locatie: Singelkerk, Singel 452 in Amsterdam (vlakbij Koningsplein). Vrije toegang. Zie voor updates van het programma en het volledige najaarsprogramma: www.doperscafe.nl

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *