Doorkruist land

Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Na haar uittreden draagt zij de gevonden wijsheid over op anderen door middel van retraites en trainingen. Contemplatie – het bewust gaan van de innerlijke weg – is haar grote passie. Ze presenteerde afgelopen vrijdag haar nieuwe boek Doorkruist land in Dominicanenklooster Huissen.

De verschillende etappes van deze weg worden in Doorkruist land in kaart gebracht. De teksten nodigen uit om de weg naar binnen te gaan, om te luisteren naar de innerlijke stem van je ziel. Grote vitaliteit en diepe vreugde vloeien daaruit voort. Sterker nog dit kan je zielsgelukkig maken. Doorkruist land is een reisgids om te koesteren, om uit  te dragen én om met je mee te dragen.

Eerder verscheen van Miek Pot Naar het hart van mijn ziel (2007/2014), De grote stilte (2008), Hildegards godin (2009), Thuiskomen (2010) en In der Stille hörst du dich selbst (2011), de Duitse vertaling van de eerste twee boeken.

Miek Pot is zinpof. Bekijk haar pagina op Zinpodium.

Doorkruist land
ISBN: 978-90-822032-0-2
128 blz.; € 14,95

Een impressie van de boekpresentatie:

Foto’s: Gerthe Lamers

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *