Documentaire: Kinderen van het succes

Onder leiding van Jeroen Berkvens volgen vier jonge filmmakers drie jonge filosofen die hun leven wijden aan het proberen te begrijpen van wat er om hen heen gebeurt. Vandaag is de eerste vertoning van deze nieuwe documentaire in Amsterdam. 

Gewapend met ideeën uit duizenden jaren filosofie en hun eigen verstand proberen deze twintigers de ‘volwassen wereld’ waar ze in terechtkomen te duiden en tegelijkertijd hun weg erin te vinden.

Arjen Kleinherenbrink, Naomi Jacobs en Haroon Sheikh staan je in deze film te woord over de vraagstukken van nu. Ieder gebruikt hiervoor zijn eigen achtergrond, neemt je mee op hun denkspoor en geeft je zo een unieke blik op de wereld en toekomst.

De komende tijd is de documentaire onder meer in Delft, Leiden en Nijmegen te zien.

Meer informatie op Brandstof.eu

Foto: Arek Olek/Flickr.com

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *