De zwijgende God

In het Kirchner-cafe op 3 april: vlak voor Pasen, in de stille week, een avond over het zwijgen van God.

Rond het zwijgen van God groeperen zich veel thema’s en vragen: naar de betekenis van stilte, naar de macht of juist onmacht van God, naar de onbegrijpelijkheid van het lijden, naar  Godsverlatenheid: in de week voor pasen klinkt al luid het ‘God, mijn God, waarom hebt u mij verlaten?’.

Marjo Korpel en Johannes de Moor: De zwijgende God

Dit boek, waarvan we deze avond de tweede druk presenteren, is de aangepaste nederlandse versie van het engelse origineel. 

De twee schrijvers zullen deze avond met Marieke den Braber en Sjoerd Mulder in gesprek gaan – op de website van Boekhandel Kirchner vindt u een korte beschijving en het programma.

 

Tijd: Dinsdag  3 april 2012 , vanaf 19:45 uur
Toegang euro 5,-  (studenten op vertoon van collegekaart gratis – toegang kan aan de deur worden voldaan)
PlaatsIgnatiushuis , Beulingstraat 11, 1017 BA Amsterdam

 

 RSVP: 

Wij stellen het op prijs als u uw komst wilt bevestigen via email: info@boekhandelkirchner.nl  of per telefoon: 020-6244449

 

 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *