De stille kracht van gedachten

Veranderen van mindset is niet zo moeilijk als we denken. Binnen een paar seconden kunnen we onszelf in een ander bewustzijn plaatsen. We hoeven alleen te weten hoe en we kunnen jaren van gedachtenpatronen doorbreken. Daardoor kijken we totaal anders naar de wereld, onze geliefden en naar onszelf.

Gedachten hebben kracht en die kracht kunnen we voor ons gebruiken op een simpele manier. We denken vaak te moeilijk, te veel en te verward. Kwaliteit van onze gedachten heeft aandacht nodig. Als we weten wie we werkelijk zijn kunnen we vanuit onze kern onze gedachten aansturen. Net zoals we onze handen opdracht kunnen geven. Als we onze gedachten op pad sturen om uit te ademen of verdriet te verwerken voelt dat enorm krachtig. Alles wat we denken stralen we uit. In de lezing ‘De stille kracht van gedachten’ geeft Marja Ruijterman je de tools waarmee je dat kunt doen en leert ze je hoe ermee te spelen.

Zinprof Marja Ruijterman is trainer/coach en schrijft columns en blogs die voor een deel zijn gepubliceerd in het boek Gedachtenkracht. Ze geeft workshops en lezingen in het land over verschillende onderwerpen. Marja woont in Amsterdam, is 57 en geniet met volle teugen van het leven.
Zie ook www.marjaruijterman.nl en haar blog.

Datum: vrijdag 13 september van 20.00 – 22.00 uur.
Kosten: € 10,-, studenten € 7,50.
Plaats: Groesbeekseweg 428, 6523 PP Nijmegen.

Foto: Wesley Nitsckie/Flickr

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *