De poëzie van de zondagmiddag

In oktober start er een mooie reeks zondagmiddagen met poëzie georganiseerd door De Nieuwe Liefde. Met als eerste op het programma: Remco Campert die leest uit eigen werk.

12 oktober – Remco Campert

9 november – Wislawa Szymborska

14 december – Emily Dickinson

11 januari – Willem Wilmink

Anderhalf uur poëzie, gelezen door de dichters zelf of door acteurs. Met muziek, filmfragmenten, een enthousiasmerende column en een mini-college.  De komende maanden staan  Remco Campert (met Campert zelf), Wislawa Szymborszka (met Olga Zuiderhoek), Emily Dickinson (met Maria Kraakman) en Willem Wilmink centraal. Presentatie is in handen van Tommie van Eck.

De afgelopen vier seizoenen bewees deze serie al dat poëzie aan populariteit wint. Met name de combinatie muziek en voordracht maakt dit een laagdrempelig en ontspannen programma.

Aanvang: 16.00 uur, Grote Zaal 

Prijs: € 12,50 / € 10,00 (CJP, studenten, Stadspas)

Kaartverkoop: denieuweliefde.com/series/

Contact: Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam | 020 – 5891680

De Nieuwe Liefde maakt programma’s op het gebied van ethiek, filosofie, cultuur, religie en politiek, die het publiek aan het denken zetten, wakker schudden en bemoedigen.

Afbeelding: via de Nieuwe Liefde, copyright Rene Guneriussen.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *