De persoonlijke en spirituele reis van moslim LHBT-jongeren

Stichting Maruf verzorgt op vrijdag 27 juni al weer haar vijfde thema-avond, dit keer over ‘The Inner Journey’. Deze avond staat in het teken van de persoonlijke en spirituele reis van moslim LHBT-jongeren. Een aantal moslim LHBT-jongeren zal met de aanwezigen delen wat hen persoonlijk en spiritueel gevormd heeft. Tevens is de avond een Ramadan-special, waarin er stilgestaan wordt bij de spirituele reis die de Ramadan met zich meebrengt.

Stichting Maruf houdt zich onder andere bezig met islam in verhouding tot seksuele diversiteit en genderidentiteit. De thema-avond is onderdeel van de inspirerende lezingenreeks ‘MarufMessages’ en wordt in samenwerking met Vluchtelingen Organisaties Nederland (VON) georganiseerd.

Praktische informatie

Datum: 27 juni 2014
Tijd: 19.30-22.00 uur
Lokatie: Amsterdam (na aanmelding wordt u de lokatie doorgestuurd)
Entree: gratis
Aanmeldingen en/of vragen geschieden via: stichtingmaruf@gmail.com

Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen!

En als u het nog niet wist…

LHBT staat voor Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgenders.

Bron: Stichting Maruf

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *