De IJdeldrift rond Drank & Drugs

Alcohol en drugs zijn steevast onderwerp van politiek debat. Moeten we heil zoeken in steeds meer wetten, of moeten we beter opletten? Deze keer een reflectie van de stichter van onze huidige democratie: Thorbecke!


See video

Sinds 1 januari 2010 publiceert D66-Kamerlid Boris van der Ham vrijwel wekelijks ‘vrijzinnige lezingen’ op o.a. vrijzinnig.com, www.joop.nl, www.liberalemedia.nl, www.plein66.nl, www.nujij.nl en youtube. Met de videoblogs wil hij de geschiedenis schetsen van het vrije denken. Wat zeggen oude teksten over de vraagstukken over onze tijd, en kunnen ze verdieping geven aan onze vrije samenleving?

technische hulp in de studio: Sanne van Oosten

Van der Ham: “De lezingen zijn bedoeld om te prikkelen, om mensen een interessante gedachte uit het heden en verleden mee te geven aangaande vrijheid en het vrije denken. Het zijn persoonlijke statements die ik illustreer met een schrijver of tekst die ik inspirerend vind. Het is een persoonlijk, en niet partij-politiek initiatief. Alle teksten en kosten zijn van- en voor mijn eigen rekening.”

Bron: vrijzinnig.com

Boris van der Ham
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *