Boks seminar van Lucia Rijker

Op zondag 18 juni 2011 geeft Lucia Rijker een seminar voor professionele, amateur en recreatieve boksers en vechters, mannen en vrouwen.

 

 

De seminar bestaat uit nieuwe, uitgewerkte fysieke en mentale boks & combat training met de nadruk op bokstechnieken en tactiek volgens het Rijkerstriker® Bokstraining Systeem.

Naast boks en combat training deelt Lucia haar ervaring en kennis over: mind-body focus, controle training, en vele andere peak performance gerelateerde onderwerpen.

Lucia zal ook haar recente ervaring met Manny Pacquiao (werelds beste vechter van de 21st eeuw) en met de Shoalin Meesters, (de grootmeesters van de vechtsport in mind-body controle) met ons delen.

Datum: Zondag 18 juni 2011
Tijd: van 13.45 tot 17.00
Locatie: All Sports Amstelveen
Kosten: 89 euro pp (voor korting zie website)
Meer info en aanmelden: www.rijkerstriker.com
Contact: Diane@rijkerstriker.com

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *