Beste spirituele films van 2012

De Amerikaanse website Spirituality and Practice beoordeelt films op hun spirituele gehalte. Aan het begin van 2013 heeft de site een selectie gemaakt van films die volgens recensenten Frederic en Mary Ann Brussat in 2012 het best een spirituele boodschap verkondigden.

Daarbij worden ze ingedeeld in categorieën als Faith, Love, Justice en Transformation. Er is aandacht voor Engelstalige en anderstalige producties zoals de ook in Nederland goed ontvangen Intouchables en Amour. Film is een prima manier om ook kinderen spirituele waarden te leren, en daarom is er aandacht voor geanimeerde films met een boodschap, die volwassenen trouwens ook zullen waarderen. 

Bekijk het overzicht om je te laten inspireren!

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *