10x inspiratie voor 2013

Laat je inspireren voor het nieuwe jaar door grensverleggende dromen, wonderlijke wensen en revolutionaire ideeën uit KRO’s Hemelbestormers. Tien portretten uit dit programma op Radio 2 zijn online te beluisteren.

Drie voorbeelden, afkomstig van de website:

Gelukszoeker Leo Bormanns is schrijver van The World Book of Happiness. Hij interviewde honderd professoren van over de de hele wereld die onderzoek doen naar geluk. Wat is nu de kern ervan en hoe wordt je eigenlijk gelukkig? 

 

Shanti Silos is op zoek naar mensen die uitstralen dat ze gelukkig zijn. ‘Iedereen heeft licht van binnen, alleen bij de een komt het meer naar buiten als bij de ander.’ Ze legt het geheim bloot en inspireert je om meer te gaan stralen.

 

Akwasi Frimpong is geboren in Ghana en kwam op zijn achtste naar Nederland. Hij heeft één grote droom: voor Nederland uitkomen op de Olympische Spelen. Er is echter een groot obstakel, hij moet eerst asiel aanvragen. Akwasi vertelt over hoop, doorzettingsvermogen en hoe zijn droom werkelijkheid werd in 2012.

Beluister de tien fragmenten op KRO.nl

Bron: KRO

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *