1.000.000 druppels

Elke persoon die zich bewust is van zijn omgeving en zijn verantwoordelijkheid daarin neemt, draagt bij aan een meer duurzame maatschappij. 
Eén persoon is echter de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat. Een miljoen druppels maken het verschil. Ben jíj één van die druppels? 

Bedrijven, instellingen, verenigingen, organisaties, doe mee!
Alle organisaties in Nederland zijn van harte uitgenodigd om kostenloos partner te worden van 1.000.000 druppels. Hiermee laat je zien dat je organisatie duurzaamheid belangrijk vindt, je kunt gebruik maken van de kennis en ervaringen van de andere 300+(!) partners en je hebt de mogelijkheid je organisatie duurzamer te maken. Niet van bovenaf, maar van binnenuit. 

Dus bedrijven, doe gratis mee met 1.000.000 druppels en wordt duurzaam van binnenuit! 
Eerst meer weten? Kijk hier.

Consumenten, doe mee!
Ook als particulier kun jee meedoen met 1.000.000 druppels. Draag bij aan een schonere en betere wereld en schrijf je in voor de Druppel van de Week. Je krijgt dan elke week een duurzame tip die je helpt een stukje duurzamer te worden. Via HyvesFacebookTwitter en de weblog blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

[Bron]

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *